Gullsponsorer

Eker Design

ed-logo-black-whiteEker Design er en av hovedsamarbeidspartnere og har frest ut formene til taket, døren, bakluken, panseret, samt lagt pasta på formene. De var også med under utviklingen av en dashbordløsning vi jobbet med i faget Interaksjonsdesign.

Webside

TO-MO

to-mo-logo1TO-MO modell og interiørverksted i Gressvik har vært en meget viktig samarbeidspartner for prosjektet og har bidratt med fresing av formene til bunndelen, skjermene og rutene.  En spesiell takk til Trond, som har stått på sene kvelder og ytet stort for prosjektet!

Webside

Sølvsponsorer

Fredrik Sørlie

logo_sFredrik Sørlie har bidratt med utvikling av websiden, hosting av denne, en spillsimulator av Rudskogen og Frost, samt folie til bilen. I tillegg har han uvurderlig erfaring fra racing, samt et nettverk innen motorsportverdenen.

Webside

Honda

honda_power_of_dreams_logoHonda har vært en fast samarbeidspartner til prosjektet, gjennom leverandørene Berema og Kellox. I år er driften i bilen en motor fra mopeden Honda Zoomer.

Webside

Lindberg & Lund

lindberglundLindberg & Lund har støttet oss med karbonfiberduk,  epoksy, samt diverse materiell man trenger til støping og forming.

Webside

Østfold Fylkeskommune

ostfoldfylkeskomuneØstfold Fylkeskommune kom tidlig med et stort kontantbidrag til prosjektet, og disse midlene var helt nødvendige for utviklingen av bilen. De viser her at de støtter opp om utvikling i regionen og videre forskning.

Webside

Bronsesponsorer

Bilextra

top_leftBilextra støtter oss med diverse materiell, bl. a. lykter, koblinger osv.

Webside

Borg VGS

borg-logo-3000x1032-32-co

Borg VGS støtter opp om prosjektet, og står for selve lakkeringen av bilen. I samarbeid med C. Christoffersen sørger de for en strøken finish, som like gjerne kunne vært på en Lamborghini! Borg VGS tilbyr flere studielinjer, så ta en titt hvis nettopp du er student!

Webside

Borregaard

borregaard_blueBorregaard har vært en trofast samarbeidspartner til prosjektet, men utenom økonomiske bidrag, støtter de også opp  med drivstoff, nærmere sagt Ethanol 100 (E100).

Webside

C. Christoffersen

christoffersenC. Christoffersen har bidratt med lakk til bilen, og leverer kvalitetsvarer til bilmarkedet! PPG som C. Christoffersen leverer, har over 75 års erfaring med å utvikle overflatebehandling til biler og er verdens største produsent av bil- og industrilakker.

Webside

Devold AMT

Devold AMTDevold AMT har støttet oss med karbonfiber og glassfiber. Kvalitetsvarer fra en av markedets ledende produsenter!

Webside

High Performance Composites

hpclogo1High Performance Composites leverer det meste innen kompositter, og har mange års erfaring. Han har vært en viktig partner for prosjektet i alle år, og bistår med uvurderlig hjelp til oss studentene!

Webside

Meguiar’s

meg_traditional_white1Meguiar’s leverer noe av de beste produktene i markedet, og vi er stolte av å ha med disse som partner til prosjektet! Så klart blir bilen kun behandlet med deres proff-produkter!

Webside

Mekanisk Service

mekaniskserviceMekanisk Service i Halden har hjulpet oss med fresing av former til rutene av bilen.

Webside

Quality Resort Sarpsborg

qr_sarpsborg_4fQuality Resort Sarpsborg er et at regions beste hotell, med blant annet badeland, klatrevegg foruten utmerket mat og service. De stiller med lokaler til våre arrangementer og ligger tett inntil E6 ved Sarpsborg.

Webside

Rudskogen Motorsenter

rudskogenRudskogen Motorsenter i hjertet av Østfold har hjulpet oss med å stille banen til disposisjon for testkjøring og event. De er en trofast samarbeidspartner og stiller opp!

Webside

Simco

simcologoSimco hjelper oss med å bygge om motoren til Ethanol-drift og finjustering. De har også masse erfaring innen motorbygg!

Webside

Sørlie Verktøyindustri

sorlieverktoySørlie Verktøyindustri AS bidrar med å frese ut former til rutene. De holder til i Berg i Østfold og tilbyr maskinering, 3D-konstruksjon, tråderosjon m.m. Ta kontakt med de for et godt tilbud!

Webside

Østfold Energi

ostfoldenergi

Østfold Energi har vært en samarbeidspartner til prosjektet ved Høgskolen i Østfold under de fleste av bilene, og følger tradisjonen i år. Østfold Energi viser at det lokale næringslivet støtter opp om studentene!

Webside

Bidragsytere

Astrup

logoAstrup har bistått oss med nylon som vi bruker i blant annet styringen.

Webside

Automester

automesterAutomester Bede hjelper oss med å ta 4-hjulskontroll på bilen, dette for å få best mulig drivlinje

Webside

B-T Plast

logo1B-T Plast har vakumformet rutene til Frost

Webside

Egil Verne

logoEgil Verne har levert lys til Frost

Webside

Bøckmann Glassmester i Sarpsborg

bc3b8ckmannBøckmann Glassmester i Sarpsborg støtter oss med lister etc til rutene, samt formin og skjæring av speil.

Webside

Kemira

800px-kemira_wordmarksvgKemira har bidratt med kontantstøtte til prosjektet, noe som kommer gått med!

Webside

Modell og Form

Modell og Form i Skjeberg har bidratt med å klargjøre formene til rutene våre slik at disse kan trekkes. De kan nås på tlf: 69 16 09 33

Webside

Norsk Stål

Norsk Stål har bidratt med aluminium til bilen. Trofast samarbeidspartner til prosjektet

Webside

Plastkomponenter

plastkomponenterPlastkomponenter bidro med Lexan (Polycarbonat)  til frontrutene.

Webside

Sarpsborg Kommune

12679821img2679777 Sarpborg Kommune støtter opp om studentene i kommunen deres.

Webside

SKF

skflogoSKF har levert høykvalitets kulelager og uni-balls til Frost

Webside